Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

Efter helgen

november 3, 2008 08:18 by Petra

Ännu en helg har passerat och jag sitter här nu och tänker på ditten och på datten. Det sker en del saker och det ganska fort.

Kontakten jag tidigare berättat om har bjudit mig överraskningar och det var jag inte helt beredd på. För en vecka sedan kändes nästan mer som att vi var att fasa ut varandra ur våra respektive liv men efter helgens magi är vi nog mer på än någonsin. Jag fick orden "jag snubblar dit mer och mer" och jag kan nog faktiskt inte göra annat än att skriva under på dem. 

I helgen kom vi att dela ganska märkliga saker. Saker som de allra flesta nog inte ens tror på eller ens erkänner möjligheten till att finnas. För oss var de klart synliga, och att dela sådana ting är precis lika ovanligt som det är härligt. Revor i väven. Färger. Väsen bakom. Igenkännande. Känslan av att på något mystiskt vis ha börjat hitta hem.

Vi talade i nya ordalag om möjligheten om ett jobb för denna personen i min stad och vi tänkte båda tanken att isåfall antingen bo hos mig eller - företrädesvis - leta nytt och större.
Jag börjar personligen på helt ny kula. Min nuvarande bostad är ju färgad av vad som hänt i den och under de år jag haft den har den hunnit uppleva både det ena och det andra, både bra och dåliga saker. Den är hur som helst färgad av dem alla och det är, som jag ser det, ingen optimal grund att bygga ett nytt seriöst liv på.
Inga rökelser i världen kan rena ett hem från de ting jag låtit det dra på sig ifråga om energier.

Nåväl. Eftersom jag är som jag är skapade jag ett excel-ark där jag listade lite för- och nackdelar med personen. I vanliga fall när jag listar upp en människas egenheter och företräden, styrkor och svagheter, brukar det till sist gå tio dåligheter per braighet. Denna listan skiljer sig från mängden i det avseendet, ty här är plusspalten tre gånger längre än minusspalten. Vidare innehåller minusspalten mest bara larviga motargument som nog bara betyder något in andras ögon, tex åldersskillnaden. I plusspalten hittar man däremot riktigt t unga poster, som den att personen kommer väldigt bra överens med mina barn och dessutom ser en del aspekter av verkligheten som jag generellt ansett mig vara i stort sett ensam om att varsebli... 

Den som lever får se. Jag lever gärna. Jag ser gärna. Kom vad skall!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 21. 2018 05:10