Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

Ett annat bra sätt...

mars 6, 2009 11:06 by Petra
DN skriver om hur telia chockhöjer abonnemangsavgiften på fast telefoni och ger tips om hur man kommer undan skiten. Bredbandstelefoni, säger DN är bra. Själv vill jag slå ett slag för mobiltelefoni. Jag har själv ett abonnemang hos Tele2/Comviq där jag får ringa hur mycket jag vill till samtliga nät och telefoner (i sverige) för den runda summan av noll kronor per minut. Jag betalar bara en uppkopplingsavgift á 69 öre. Det är en helsickes bra deal, tycker, om man ska jämföra med andra operatörer.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 21. 2018 05:15