Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

Företagsväxter för hemmet?

oktober 2, 2008 10:59 by Petra

Efter ytterligare en av mina lika dagliga som långa vändor här hemma med vattenkanna (jag har många blommor, mest överallt) började jag komma på en fenomenal affärsidé. Tror jag iallafall.

Ni vet, på många olika företag har man en massa fina blommor och växter, som fixas och sköts om av något företag, som kommer några gånger i veckan med sina gröna fingrar och någon vattenkanna och så. Det är en jättemysig lösning, som öppnar för grönskans underbara själ även på arbetsplatser där ingen anställd normalthar vare sig tien eller intresset för att kärleksfullt påta i blomjord. Företagsväxter, tror jag man kallar det.

Min affärsidé, som föddes i mitt slaviska om än kärleksfulla vattnande, är att på något vis erbjuda företagsväxter, fast för hemmet? Eller finns det redan? Diskutera!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 25. 2018 16:57