Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

Helg och censur

mars 20, 2009 14:34 by Petra

Snart är det helg och det är misnann inte fel. Det ryktas om att det blir till att ta en öl ute ikväll och det minsann inte helt fel det heller. Öl har många trevliga fördelar. Men också nackdelar, måste väl sägas, för att inte verka vara alkoholförespråkare.

Teknik tycker jag däremot om. Som jag skrev för ett tag sedan var jag av intresse av en mobilblogg men det har inte hunnit bli något av det. men jag är öppen för det. jag förstår vikten av ny teknik och nya kommunikationsmöjligheter, trots att jag egentligen börjar bli lite till åren. Några som inte verkar förstå den nya tidens kommunikation och förutsättningarna för denna - den envisas ju med att kräva högra grad av transparens - är kungahuset som tydligen censurerat hejvilt bland folkets röster, samma folks röster som de så mysigt försökte sträcka sig ut till.

Voltaire myntade en gång talesättet "Jag tycker inte om vad du säger, men jag skulle ge mitt liv för din rätt att säga det".  Svenska hovets version är "Jag tycker inte om vad du säger, så jag tar bort det".

Jag länkar till artikeln på DN för att se om någon hovsanställd abuseanmäler mig ;)


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:
Categories: samhälle | sverige
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 19:07