Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

Inspiration i giftastider

augusti 13, 2009 07:54 by Petra

Minstingsessan där uppe i slottet ska gå och gifta sig med den vansinnigt stilige Jonas och dte är inte annat än att man som en partiellt singel tvåbarnsbor med bostadsrätt och skulder blir lite avundsjuk. Om man skulle ta och leta upp sig en alldeles egen jurist som sysslar med affärsjuridik?

Inte bara verkar de se bra ut, de är dessutom i regel hyggligt välbetalda och vet säkerligen att föra sig också, inte bara i officiella sammanhand och vid släktmiddagar, jag tror även de har en hel del underliggande aggressioner som de kan släppa tygliarna på i sängkammaren, om ni vet vad jag menar ;-)

Frågan är bara: vart hittar man en sådan? Jag kan inte minnas att jag en enda helg, när barnvakten tagit mina terrorister och jag kunnat gå ut efter en flaska rödtjut, stött på en belevad affärsjurist på Harry´s. 


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 19:08