Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

Lite funderingar inför flygresan

augusti 19, 2014 16:18 by Admin

Om en månad ska vi ut och resa, något jag både ser fram emot och oroar mig för. Vi ska åka till Miami och det är främst flygresan dit och hem som jag oroar mig för. Nej, jag är inte flygrädd. När jag reser själv så är mitt största bekymmer uttråkning och möjligen lite stela ben efter för mycket stillasittande. Men nu ska jag resa tillsammans med en treårig och en femåring och jag är rädd at den där uttråkningen ska leda till kaos. I min jakt efter en billig flygresa till Miami så fastnade jag också för ett av de billigaste alternativen vilket innebär ett extra byte och några ytterligare timmars väntan jämfört med det dyraste alternativet.

Jag har gjort en lång lista över tänkbara aktiviteter, jag hittade en del bra tips här, och kommer fylla mitt handbagage med resespel, pysselböcker, målarböcker och kritor och fylla iPaden med både ljudböcker och barnfilm. Några godispåsar från Taxfree borde också hjälpa till lite.

Jag hoppas verkligen att resan dit kommer att gå bra så att jag slipper slösa bort tiden i Miami på att oroa mig för hemresan och ångra att jag inte bokade en resa till Legoland istället.

Funderar du också på att resa? Du kan boka både hotell och flyg hos Flygstolar.se


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags: resa, flyga
Categories: barn
Actions: E-mail | Permalink | Comments (0) | Comment RSSRSS comment feed

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 25. 2018 19:06