Baby & Mama
Kläder, leksaker & prylar till barn & baby

På några dagar...

november 17, 2008 13:48 by Petra

"Det kan hända rätt mycket på några dar..."

Ja, det kan det. Det kan hända märkliga ting på bara några dagar. Idag är det måndag och i torsdags fick jag stora delar av min värld ställda på ända. En av mina gamla kärlekar, ja, troligtvis det största, kom från ingenstans och föreslog att vi skulel fortsätta där vi slutade. Och eftersom vår historia ser ut som den gör, var jag skyldig mig själv att acceptera det erbjudandet. 

Allt som är nu, är ifrågasatt. Å det grövsta. Den som lever får se och helst vill jag nog leva och se så länge/mycket som möjligt.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

juli 29. 2009 10:37

Josephine

Hur har det gått? Bor ni ihop idag?

Josephine

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 21. 2018 05:05